Tawaran ISTIMEWA , Buku BMW PERCUMA untuk anda sahaja !

Satu Perspektif Baru Bagaimana Merancang Kewangan Anda

BAGAIMANA NAK RANCANG, LINDUNG DAN GANDAKAN WANG ANDA SUPAYA CAPAI MATLAMAT KEWANGAN IDAMAN

Online course yang padat dan sarat dengan ilmu penting untuk menyelamatkan anda dari terjerumus ke dalam neraka wang!

SEBAGAI BIASA DILIHAT DI:

APA KATA MEREKA ?

Saya Recommend 100%
Untuk Mana-mana Individu
Yang Mahu Menguasai
Trifecta Dalam Kewangan
(Income, Protection,
Investment)

Tuan Aqif Azizan

Buku BMW ini sarat dengan
informasi tertang kewangan.
Ada 7 modul yang boleh anda
buat kira-kira keadaan
semasa kewangan anda dan
kemana anda nak tuju.

Tuan Kamaruddin Jaffar

Kalau korang jenis zero ilmu
urus kewangan, buku ni baik
untuk dibaca. Sebab apa?
Sebab penulis susun comei
lotey, apa yang perlu adibuat
dari A to Z.

Tuan Syawal Ibn Ameron

2 benda. 1 nama.
Dua2 sedap. 1 sedap dibaca,
1 lagi sedap
dipandu. Recommended.

Tuan Nazir Ramlan

Krisis ekonomi adalah
peluang. Ini adalah masa
untuk menjadi lebih bijak
bukannya berputus asa.

Tuan Noor Amin


ILMU INI AKAN MENDEDAHKAN ANDA TEKNIK DAN CARA PRAKTIKAL UNTUK MENCAPAI MATLAMAT KEWANGAN ANDA

SIAPA AFYAN MAT RAWI ?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Nama saya Afyan Mat Rawi.

Kita mungkin pernah bertemu...

Anda mungkin pernah lihat saya bersiaran di TV3, TV Al-Hijrah.
Atau anda pernah dengar perkongsian saya di Bernama Radio, Kool FM.

Atau anda mengikuti penulisan saya di MajalahNiaga.com, Harian Metro, Majalah Solusi, Majalah Labur, Prospek Hartanah Malaysia, The Vocket.

Saya mula terlibat dalam dunia kewangan ini seawal tahun 2003.

Saya sudah kendalikan ratusan bengkel kewangan.
Sudah jumpa ramai klien untuk bantu mereka uruskan kewangan.

Ada yang hutang keliling pinggang...
Ada yang asyik kena tipu dengan kawan-kawan...
Ada yang duit banyak tapi tak tahu nak buat apa...
Ada yang duit banyak tapi simpanan tak ada...


Macam-macam...

Sebab itu saya rasa terpanggil untuk berkongsi ilmu kewangan.

Saya sudah tak sanggup lihat orang kita sengsara.

Setiap hari saya menulis perkongsian berkaitan kewangan di Facebook.
Alhamdulillah, sehingga ke hari ini sudah ada 127,894 orang mengikuti tulisan saya.

Kesemua ilmu yang saya kongsikan ini adalah daripada pengetahuan dan pengalaman sebenar.

Dan saya persembahkan kepada anda buku ini.
Buku yang bertujuan mahu membantu individu menguruskan wang dengan lebih bijak.
Supaya tidak tersontot dan tersakiti di kemudian hari.

APAKAH BMW ADVANCED?

BMW ADVANCED adalah ilmu praktikal yang memerlukan tindakan. Strategi, teknik dan tips yang bakal dikongsikan adalah hasil daripada pengetahuan dan pengalaman 18 tahun saya dalam bidang kewangan.

Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang. Cuma apabila anda gunakan ilmu ini betul-betul, anda akan mula merasai perubahan kewangan anda.

ANTARA TOPIK YANG MENARIK
DALAM ONLINE COURSE INI

Program ini adalah program belajar dan buat. Ada 7 modul utama bernilai RM 599 . Setiap modul ada video-video yang padat dan sarat. Apabila anda selesai mempelajari kesemua modul ini, anda akan melihat perubahan pada kecerdasan kewangan (Financial Intelligence).

Modul 1

ALIRAN TUNAI KEWANGAN (CASHFLOW)

Pernah dengar orang kata, "siapa ada cash, dia king!". Cashflow yang kukuh akan membantu melancarkan hidup anda. Cashflow yang teruk pula memberikan kesan sebaliknya. Bagaimana nak mengurus cashflow? Saya akan ajarkan kepada anda Formula Kewangan Menggunakan Model INFAQ.


Modul 2

NILAI ASET BERSIH (NETT WORTH)

Ini adalah modul menarik. Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana menghadapi situasi krisis macam sekarang. Siapa yang akan bayar hutang anda selepas anda meninggal dunia. Dan anda juga akan belajar Ibrah dari kisah Nabi Yusuf. 


Modul 3

STRATEGI SIMPANAN KEWANGAN (SAVING)

Menurut kajian, hampir 80% rakyat Malaysia tidak mempunyai wang simpanan. Saya akan dedahkan kepada anda bagaimana cara menyimpan. Apakah strategi dan teknik yang efektif untuk mencapai matlamat simpanan anda.


Modul 4

PERLINDUNGAN KEWANGAN (FINANCIAL PROTECTION)

Modul ini amat penting. Rramai tidak ambil berat dan melarikan diri apabila dengar tentang takaful. Saya akan terangkan fungsi takaful. Anda akan jelas tentang medical card dan penyakit kritikal. Paling penting anda sedar dan tahu bagaimana memilih polisi yang betul.


Modul 5

PELABURAN KEWANGAN (INVESTMENT)

Ini ramai yang tersontot. Masuk skim cepat sontot. Dalam modul ini anda akan belajar bagaimana membuat pelaburan pertama. Anda juga akan kuasi ilmu panduan pelaburan amanah saham dan pelan persaraan. Saya juga akan tunjukkan kepada anda cara pengiraan ROI daripada pelaburan anda.


Modul 6

PENYUCIAN HARTA (PURIFICATION)

Dalam modul ini terkandung pesanan yang berharga berkaitan kewangan dan kenapa anda perlu melakukan Hibah dan Waqaf, Perancangan Kewangan Akhirat. Sebagai seorang beragama Islam, ada lagi satu zakat yang digalakkan dilakukan.


Modul 7

PEWARISAN DAN PUSAKA (INHERITANCE)

Untuk modul ini, kita akan teroka tajuk yang tak ramai orang kongsikan iaitu merancangan kewangan kematian. Anda akan belajar bagaimana merancang harta sepencarian dan isu berkaitan harta sepencarian. 

Daftar Sekarang BMW ADVANCED Dan

Miliki Kesemua Bonus Ini

BONUS #1 - Workbook B.M.W 3 Series (Digital)

"Tools Senang Faham, Senang Hadam"

Nilai : RM99

Workbook ini adalah rakan peneman anda sewaktu BMW ADVANCED.
Print dan gunakan workbook ini.

Saya sudah susun konten-konten dalam workbook ini bagi memudahkan anda mencatat nota-nota penting.

BONUS #2 - Rakaman Mastery Session 1 "Merancang Pelaburan"

"Video Istimewa. Extra Sharing + Extra Questions"

Nilai : RM199

Anda akan dapat 3 video ekstra iaitu rakaman live mastery session yang diadakan sebanyak 3 kali. Dalam ketiga-tiga video ini, saya kongsikan ilmu pengurusan kewangan terbaru.


Rakaman 1 : Merancang Pelaburan

Merancang persaraan, merancang pelaburan.
Separuh daripada ahli KWSP yang berumur lebih 55 tahun menghabiskan simpanan dalam tempoh 5 tahun selepas persaraan. Topik ini akan mengupas bagaimana untuk merancang tabung persaraan kita melalui pelaburan. 

BONUS #3 - Rakaman Mastery Session 2 "Projek Zero Hutang"

"Kaedah latest. Buat pasti jadi"

Nilai : RM199

Rakaman 2 : Projek Zero Hutang

Anda habiskan lebih daripada separuh gaji untuk membayar hutang? Apa jenis jenis hutang yang ada di bank? Bebaskan hidup daripada hutang dengan topik ini

BONUS #4 - Rakaman Mastery Session 3 "Pusaka atau Puaka"

"Ilmu baharu. Ilmu yang sangat penting untuk diketahui"

Nilai : RM199

Rakaman 3 : Pusaka atau Puaka

Pusaka? Wasiat? Faraid? Yang mana satu kita perlu bagi perhatian?
Tajuk penting untuk keharmonian keluarga anda selepas kematian. Anda akan belajar bagaimana merancang harta untuk pusaka tanpa keluarga berebut harta.

BONUS #5 - Buku Bijak Merancang Wang Secara PERCUMA!

"Ilmu baharu. Ilmu yang sangat penting untuk diketahui"

Nilai : RM45

Buku Bijak Merancang Wang (versi TERBARU)

Buku yang sarat dan padat dengan ilmu terbaru pengurusan wang. Dalam buku ini juga terdapat infografik menarik untuk membantu anda mudah faham. Anda juga diberikan 8 pelan tindakan secara F.O.C bersama buku ini.

Ada lagi.

Anda tidak ada sebarang risiko pun apabila anda mendaftar hari ini.

Kerana apabila anda daftar BMW ADVANCED dan anda rasa tidak berbaloi...

Betul. Anda dilindungi jaminan pemulangan wang 100%.

Hanya perlu hubungi saya di sini.
Kemudian saya akan aturkan semuanya. No hidden agenda.

Komitmen saya adalah untuk memberikan yang terbaik untuk anda.


Baiklah.

Sekarang pilihan berada ditangan anda.

Keputusan yang anda buat hari ini akan menentukan apa yang anda akan dapat esok hari.

Sedia?


MAKLUM BALAS MENARIK DARI
MEREKA YANG TELAH MENDAFTAR

LAGI MAKLUM BALAS TENTANG
ILMU VIRAL INI

ONLINE COURSE INI ADALAH USAHA SUNGGUH-SUNGGUH SAYA UNTUK MEMBANTU MASYARAKAT

Namun sekiranya anda tidak puas hati...

Walaupun nampak mudah, namun usaha untuk menghasilkan online course ini cukup mencabar.
Saya dan tim berusaha sedaya upaya untuk memberikan maklumat dalam bentuk mudah faham dan senang hadam.

Ilmu ini adalah hasil pembacaan, pengalaman dan kajian bertahun-tahun. 
Namun andai kata anda tidak puas hati dengan isi kandungan buku ini, anda dilindungi jaminan pemulangan wang selama 30 hari.

Hanya hubungi tim saya di happy@digitalbrain.my dan kami akan uruskan semuanya.

Daftar sekarang dan jimat 40% sebelum tawaran ini tamat

BMW ADVANCED

Harga Biasa RM199

RM 119 

Lengkap , Unlimited Access

  • 7 Modul, 38+ Video + 3 Video Istimewa
  • Modul 1 : ALIRAN TUNAI KEWANGAN (CASHFLOW)  
  • Modul 2 : NILAI ASET BERSIH (NETT WORTH)  
  • Modul 3 : STRATEGI SIMPANAN KEWANGAN (SAVING)  
  • Modul 4 : PERLINDUNGAN KEWANGAN (FINANCIAL PROTECTION)  
  • Modul 5 : PELABURAN KEWANGAN (INVESTMENT) 
  • Modul 6 : PENYUCIAN HARTA (PURIFICATION) 
  • Modul 7 : PEWARISAN DAN PUSAKA (INHERITANCE)  
  • BONUS 1 : Workbook B.M.W 3 Series (Digital) 
  • BONUS 2 : Rakaman Mastery Session 1 "Merancang Pelaburan" 
  • BONUS 3 : Rakaman Mastery Session 2 "Projek Zero Hutang"
  • BONUS 4 : Rakaman Mastery Session 3 "Pusaka atau Puaka"
  • BONUS 5 : Buku BMW secara PERCUMA !

Buku akan dipos dalam masa 7-10 HARI BEKERJA. Akses Online Course akan terus diberikan sebaik sahaja pembelian disahkan.

APA YANG ANDA AKAN DAPAT

BMW Advanced adalah pakej lengkap. Anda akan memiliki buku Bijak Merancang Wang dan Online Course dari Tuan Afyan sendiri. Dalam online course ini, Tuan Afyan akan dedahkan dengan lebih terperinci bagaimana merancang kewangan dengan betul. Anda juga akan memiliki 6 bonus premium. Kesemua ini datang dengan penjimatan 40% lagi. Berbaloi!

Penafian: BMW Advanced merupakan online course . Perkongsian dalam online course ini bukanlah khidmat nasihat kewangan. Ia adalah panduan kewangan secara umum. Pembaca dinasihatkan mendapatkan khidmat nasihat daripada perunding kewangan bertauliah untuk mendapatkan khidmat nasihat khusus yang bersesuaian dengan kedudukan kewangan pembaca.