Buku Bijak Merancang Wang

🔥Jimat 22% Apabila Anda Order Hari Ini

Buku kewangan paling lengkap ini telah terjual lebih 5000 unit

Bagaimana Nak Merancang Kewangan Anda Dengan Betul?

Strategi Game Changer Yang Akan Bantu Simpan, Lindung dan Gandakan Wang Anda

Apa Yang Anda Akan Belajar?

Cashflow is King

Anda mulakan dengan kesilapan ramai orang. Anda akan belajar bagaimana mengawal dan menjaga aliran tunai (cashflow). Saya akan tunjukkan kepada anda Formula Kewangan menggunakan Model INFAQ.

Your Net Worth

Orang kaya tidak dinilai pada cash yang mereka miliki semata-mata. Tapi berapa net worth mereka. Kali ini saya akan ajar anda strategi meningkatkan nilai aset bersih. Anda juga akan belajar bagaimana menghadapi gawat menggunakan formula Ibrah Surah Yusuf.

Rahsia Simpan Duit

Anda mahu tunaikan haji di usia muda? Tapi belum cukup simpanan. Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana mahu menyimpan duit dengan cara yang betul. Cara yang praktikal dan terbukti dapat simpan duit!

Perisai Kewangan

Tajuk penting yang ramai orang mahu lari dari mendengarnya. Saya akan terangkan tentang Takaful, Medical Card 3 Dalam 1 dan bagaimana memilih polisi yang betul. Kemudian saya akan dedahkan kepada anda bagaimana Takaful sebagai pengganti pendapatan/income protection pada saat anda memerlukan.

Labur Bukan Lebur

Dalam topik ini saya akan terangkan kepada anda bagaimana membuat pelaburan pertama. Anda akan belajar tentang jenis-jenis pelaburan. Topik ini akan bantu anda membina ilmu kebal daripada peleburan skim cepat kaya yang sedang mencari mangsa.

Penyucian Harta

Seterusnya anda akan menguasai ilmu berkaitan Hibah, Waqaf dan Perancangan Kewangan Akhirat. Saya akan terangkan juga tentang satu jenis zakat yang sangat digalakkan tetapi tak ramai orang lakukan.

Income Distribution

Kali ini anda akan merancangan kewangan selepas kematian. Anda akan belajar bagaimana merancang harta sepencarian dan isu berkaitan harta sepencarian. Walaupun tajuk ini nampak macam tak penting sekarang, tapi inilah yang menjadi punca pergaduhan banyak keluarga.

Perubahan Yang Dinikmati Mereka Yang Sudah Memiliki BMW

Siapa Penulis Buku BMW Ini

Kita mungkin pernah bertemu…Anda mungkin pernah lihat saya bersiaran di TV3, TV Al-Hijrah.Atau anda pernah dengar perkongsian saya di Bernama Radio, Kool FM.Atau anda mengikuti penulisan saya di MajalahNiaga.com, Harian Metro, Majalah Solusi, Majalah Labur, Prospek Hartanah Malaysia, The Vocket.Saya mula terlibat dalam dunia kewangan ini seawal tahun 2003.Saya sudah kendalikan ratusan bengkel kewangan.Sudah jumpa ramai klien untuk bantu mereka uruskan kewangan.Ada yang hutang keliling pinggang…Ada yang asyik kena tipu dengan kawan-kawan…Ada yang suka melabur tapi rugi saja…Ada yang duit banyak tapi simpanan tak ada…Macam-macam…Sebab itu saya rasa terpanggil untuk berkongsi ilmu kewangan.Saya sudah tak sanggup lihat orang kita sengsara.Setiap hari saya menulis perkongsian berkaitan kewangan di Facebook.Alhamdulillah, sehingga ke hari ini sudah ada 127,894 orang mengikuti tulisan saya.Kesemua ilmu yang saya kongsikan ini adalah daripada pengetahuan dan pengalaman sebenar.Tujuannya mahu membantu anda menguruskan wang dengan lebih bijak. Keluar dari rat race. Supaya tidak tersontot dan tersakiti di kemudian hari.

Sebagaimana Yang Pernah Disaksikan

Bersama-sama Dengan Buku Ini,

Anda Akan Dapat BONUS EXTRA

Template Pengurusan Aliran Tunai

RM 49

Template Pengiraan Nilai Aset Bersih

RM 49

Template Perancangan Simpanan

RM 29

Template Perancangan Perwarisan Harta

RM 49

Jadual Strategi Melupuskan Hutang

RM 29

Jadual Cara Bayar Zakat

RM 29

Manual Perancangan Kewangan

RM 99

*Kesemua template dan strategi ini telah siap dicetak untuk anda dan ada di halaman bermula dari m/s 269

Nilai Bonus RM333

Untuk Anda Yang Ingin Capai Matlamat Kewangan…

  • 7 topik yang padat dan sarat dengan practical knowledge – 319 mukasurat
  • Buku berwarna-warni dan cetakan berkualiti
  • Template Pengurusan Aliran Tunai
  • Template Pengiraan Nilai Aset Bersih
  • Template Perancangan Simpanan
  • Template Perancangan Perwarisan Harta
  • Jadual Strategi Melupuskan Hutang
  • Jadual Cara Bayar Zakat
  • Manual Perancangan Kewangan

Jimat 22% Hari Ini

RM29

Harga biasa RM40

atau bayar 3X instalment, 0% interest menggunakan

Masih Ragu-Ragu?

Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.